Acteurs die een Oscar moeten winnen – Wie hebben de meesterwerken neergezet in


Rami Malek heeft op een indrukwekkend geloofwaardige act neergezet met zijn rol als wereldberoemde Freddie Mercury. Malek, ook wel bekend van de Until Dawn game, heeft de geest van Freddie Mercury weer tot leven gebracht om het levensverhaal van de ster te vertellen. Op deze manier heeft Malek ontzettend veel emoties opgeroepen bij het publiek.

Met Rami Malek als acteur in Bohemian Rhapsody heb je het idee dat Freddie Mercury uit zijn graf is opgestaan en opnieuw het podium op is gestapt. Het levensverhaal van Mercury is best wel verdrietig, voornamelijk zijn liefdesleven. Dat is iets wat weinig mensen verwachten van de man die zoveel vreugde naar de wereld heeft gebracht en altijd met veel plezier door het leven is gegaan. Dit komt omdat zijn carrière erg succesvol was, waardoor mensen zich niet snel realiseren hoe het leven buiten de roem om zou kunnen zijn.

Bohemian Rhapsody kan je met armen vol kippenvel de bioscoop uit laten lopen die je na een kwartier nog voelt. Rami Malek heeft een prachtige prestatie neergezet, dat is ook waarom hij een van de acteurs is die absoluut een Oscar moet winnen.