Dit is het actuele weerbericht voor de 1e vrije training in Brazilië

Gisteren, 13:29
, door Jeen Grievink

Over een half uurtje gaat het raceweekend in Brazilië officieel van start. Op het Autódromo José Carlos Pace, beter bekend als Interlagos, zal om 11:00 uur lokale tijd de eerste vrije training worden afgewerkt. In Nederland is het dan 14:00 uur. Het lijkt erop dat de coureurs onder droge omstandigheden de baan op kunnen gaan.

Er werd een regenachtig weekend voorspeld in São Paulo, maar daar zullen de Formule 1-coureur tijdens de eerste vrije training nog weinig van merken. Er hangen wel wat wolken boven het circuit van Interlagos, maar de kans dat daar regen uit gaat vallen is niet erg groot. Mocht het toch tot een druppel komen, dan zal het niet meer zijn dan 0,1 millimeter, zo weet Weeronline ons te melden. Deze bui zal dan omstreeks 12:00 uur lokale tijd naar beneden moeten komen. De temperatuur tijdens de eerste vrije training bedraagt zo’n 22 graden Celcius en verder staat er een windkracht drie.

Dit bericht bekijken op Instagram