Spice Girls voegen extra concerten toe aan tour

Binnen een mum van tijd waren alle beschikbare tickets voor de shows van de Spice Girls in Groot-Brittannië uitverkocht. Daarom zijn er nieuwe concerten aangekondigd.

De kaartverkoop startte om 10.30 uur plaatselijke tijd. De belangstelling was zo groot dat de site van Ticketmaster flink wat problemen had om alle verzoeken in goede banen te leiden. Veel fans klaagden op social media over de haperende website.

Intussen zijn er extra concerten gepland. De Spice Girls geven zowel in Manchester als in Londen een extra show. Daarmee komt het aantal reünieconcerten op tien. Wanneer die tickets in de verkoop gaan, is nog niet bekend.

Kaartjes voor de concerten worden ook al op de zwarte markt aangeboden. Er wordt al 1.000 pond, ruim 1.100 euro, voor een kaartje gevraagd.