"Club Brugge heeft een klotesysteem"

© www.voetbalbelgie.be – TB

Club Brugge pakte net tegen punt tegen Borussia Dortmund. De trip naar Atlético Madrid leverde ook geen puntenwinst op. Maar de Bruggelingen boekten wel een vier op zes tegen AS Monaco. Axel Witsel mag het binnenkort opnieuw tegen Club opnemen.

“Of ik verrast was door die 0-4 in Monaco? Niet echt. Club heeft een systeem dat eerlijk gezegd klote is. Het is een kloteploeg om tegen te spelen”, zegt Rode Duivel Axel Witsel in Het Nieuwsblad. “Die 3-5-2 beheersen ze heel goed. Daarom hebben ze Monaco in de problemen gebracht.”

“Ook wij waren helemaal niet goed toen we in Brugge speelden. We verdienden niet die match te winnen.”

Dortmund pakte wel de drie punten mee, met een doelpunt van Christian Pulisic in de 85ste minuut. Op woensdag 28 november staat de return in het Signal Iduna Park op de agenda.