Cour et Jardin sluit het jaar af met Roland, Veerle Malschaert en DendermondseDendermonde -
De laatste maand van dit jaar wordt meteen een gezellig drukke en feestelijke decembermaand bij Cour et Jardin. Het eerste succesvolle werkjaar van de Hans en Erika wordt afgesloten met passende activiteiten op vlak van muziek, theater en feest en dat alles in een kerstsfeertje.

“Zo zal er een speciale en intieme comedy night zijn met onze Dendermondse top-commédienne Veerle Malschaert. Veerle stelde een unieke en uitgebreide  “best-of show” samen speciaal voor Cour et Jardin. Deze avond staat ingepland op vrijdag 14 december en start om 20 uur. Tickets kunnen geboekt worden via de website van Cour et Jardin”, legt Hans Vanderpoten uit.

“Een week later staat er alweer een andere topper op het menu met levende blueslegende Roland Van Campenhout. Deze zomer was hij nog te gast in onze Jardin Creole met een selectie topmuzikanten. Ben je benieuwd wie hij deze keer meebrengt naar Cour et Jardin dan boek je ook hiervoor best je plaatsje via de website van Cour et Jardin. Het concert start rond 21 uur”, vult Erika De Decker aan.

En er staat nog meer op het programma met een aantal Dendermondse DJ’s zoals DJ Mano en DJ LDC + MR Z die telkens voor een feestelijke dansavond zullen zorgen. “Daarnaast hebben we nog meer live enterntainment op de agenda staan met KUNOS, intieme folkpop en Dendermondenaar Peter Verhas met zijn Verjazz combo. We sluiten december traditioneel af op de laatste vrijdag met een bierproefavond van BakskeBier met alweer een nieuwe lichting abachtelijke biertjes in de frigo.”

Alle avonden zijn gratis toegankelijk behalve de avonden met Veerle Malschaert en Roland. Tickets boeken kan via www.couretjardin.be.