'Hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen'

'Hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen'
Boskamp denkt dag Feyenoord er goed aan doet als ze Divock Origi van Liverpool overnemen. “Als ik Origi was, zou ik proberen uit Liverpool weg te geraken. Je moet niet vergeten dat ze daar nog Firmino, Salah, Shaqiri, Mané, Solanke en Sturridge hebben. Gelukkig komt Divock door zijn goal tegen Everton en zijn assist in de match daarna eindelijk weer wat bovendrijven. Maar hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen”, aldus Jan Boskamp.

De oud Feyenoorder vervolgt: “Daarom wil ik een oproep doen aan Feyenoord om Origi binnen te halen. Hij voetbalt dan in een competitie waar hij kan groeien. Ze spelen er een op een. Hij heeft de kwaliteiten om dat uit verband te spelen. In Duitsland kiezen ze allemaal voor een systeem op de counter, en Liverpool doet dat in principe ook.