Jos Verlooy moet Fransman en Duitser voor zich dulden in Massimo Dutti Prijs A

December 7, 2018


De vijfsterren Prize Massimo Dutti over een hoogte van 1m50 vanavond in A Coruna kent een mooie top vijf. Zo is het de Fransman Olivier Robert die met de BWP-er Eros (v. Querlybet Hero) aan de leiding gaat na de achtkoppige barrage in een tijd van 35.97 seconden.

Hij verwijst zo de Duitser Christian Kukuk met Limonchello NT (v. Lord Caletto) in een tijd van 36.23 seconden naar de tweede plaats. Voor België is het dan Jos Verlooy die de tienjarige Igor (v. Emerald) naar de derde plaats stuurde in een tijd van 36.60 seconden.

Familie van der Vleuten maakte het af in de top vijf met daarbij een vierde plaats voor Maikel die de BWP merrie Idi Utopia (v. Quasimodo Z) in 37.93 seconden door de finish stuurde, voor vader Eric die met Wunschkind 19 (v. Casall) op de vijfde plaats eindigde.

Francois Mathy Jr en Uno de la Roque (v. Numero Uno) waren nog goed voor de achtste plaats met 4 strafpunten in de barrage.

Resultaten