Tom Dedecker: "Kusttram kan perfect langs de Koninginnelaan in Middelkerke"

1.840 voorkeurstemmen haalde hij bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen en dat was na zijn kopman en oom Jean-Marie Dedecker de meeste van Middelkerke. Straks wordt Tom Dedecker eerste schepen met als bevoegdheden Toerisme en evenementen, reddingsdienst, communicatie, media en persdienst, financiën, juridische zaken en verzekeringen en overheidsopdrachten.

Een goed gevulde lijst met bevoegdheden, maar Tom Dedecker ziet het volledig zitten, is er klaar voor en wil ervoor gaan. “Middelkerke moet weer een nationale aantrekkingskracht uitstralen en om dat te bekomen moeten we opnieuw grote evenementen naar hier halen”, zo begint Dedecker zijn betoog.

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mijIk ben al geregistreerd

of


KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnementIk ben al abonnee