Vrouw (30) overleden na zware crash in Deurne, twee andere inzittenden in

De drie personen zaten allemaal in dezelfde wagen, die tegen een railing terechtkwam. Volgens de eerste vaststellingen waren er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, vermoedelijk ligt onaangepast rijgedrag aan de oorzaak van het ongeval. De drie inzittenden zaten gekneld in de wagen en moesten door de brandweer bevrijd worden. Een 30-jarige vrouw overleed echter ter plaatse, de twee andere inzittenden raakten zwaargewond en werden in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Vrouw (30) overleden na zware crash in Deurne, twee andere inzittenden in kritieke toestandVrouw (30) overleden na zware crash in Deurne, twee andere inzittenden in kritieke toestand