'Anderlecht zet stappen om transferstunt van vorig seizoen te herhalen'

Er werd heel wat actie verwacht van Anderlecht op de transfermarkt, maar voorlopig blijft het enkel bij de terugkeer van Kara Mbodj. Mogelijk kan een oude bekende daar straks wel verandering in brengen.

Zo weet Het Nieuwsblad namelijk dat ex-speler Nenad Jestrovic, intussen makelaar, aanwezig was op de stage in San Pedro del Pinatar. Naar verluidt bekeek hij de training samen met Michael Verschueren en Frank Arnesen.

De aanwezigheid van de Serviër roept uiteraard meteen enkele vragen op: Krijgt hij een functie bij Paars-Wit? Of kan hij voor een transfer zorgen? De kans is bijvoorbeeld bestaande dat Jestrovic als tussenpersoon kan dienen voor Lazar Markovic, landgenoot en volledig op een zijspoor bij Liverpool. Of was hij daar met betrekking tot een uitgaande transfer?

UPDATE 13/01

Of het nu met de hulp van Jestrovic is of niet, dat is niet duidelijk, maar Anderlecht zou wel in actie geschoten zijn om Markovic terug te halen. Volgens Calciomercato heeft Paars-Wit contact opgenomen met Liverpool om de Serviër op huurbasis over te nemen. Dat zou dus betekenen dat het scenario van vorig jaar zich bijna identiek herhaalt, want ook toen streek Markovic in januari op huurbasis neer.