Antwerpse ring weer vrijgemaakt richting Gent

Antwerpse ring weer vrijgemaakt richting GentDe meest recente update over de verkeershinder in Antwerpen vindt u op de website van het Verkeerscentrum.

De beide ongevallen vonden plaats in Borgerhout. Bij het eerste ongeval waren een personenwagen en een vrachtwagen betrokken, bij het tweede – in de staart van de file – een personenwagen en een bestelwagen. Eerst waren er drie rijstroken versperd, door het tweede ongeval was er nog maar één rijstrook beschikbaar. Eén bestuurder zat gekneld en moest worden bevrijd. Dat is intussen gebeurd en ook het takelen van de voertuigen is achter de rug. Omstreeks 8.30 uur kon de volledige rijbaan weer worden vrijgegeven.

De Liefkenshoektunnel blijft nog tot 9.25 uur tolvrij richting Gent. Op de E313 verlies je nog steeds een uur vanaf Massenhoven en ook vanop de E19 en A12 vanuit Nederland is het lang aanschuiven.