Herleefde Januzaj laat zich uit over toekomst: “Dat is mijn grootste droom”

Herleefde Januzaj laat zich uit over toekomst: “Dat is mijn grootste droom”

Adnan Januzaj had moeite om door te breken op het grote toneel, maar de vleugelspeler lijkt helemaal te zijn gelanceerd bij Real Sociedad. De dribbelaar denkt ook aan zijn toekomst, maar is gelukkig bij de Spaanse club.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat de Rode Duivel zich uit over zijn toekomstplannen. “Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar ik zit hier heel goed. Mensen klampen me aan op straat voor een foto en een handtekening. Dat betekent dat je goed bezig bent.”

“De fans houden van mij”, gaat Januzaj verder. “De dag dat ik deze club verlaat, wil ik dat de supporters me voor altijd zullen blijven herinneren. Dat is op dit moment mijn grootste droom.”

Lees meer over:Primera DivisiónRode DuivelsReal SociedadAdnan Januzaj