Het ei dat Kylie Jenner aan de kant duwde: mysterieuze foto verpulvert

Het account van de nieuwe recordhouder is maagdelijk wit. Het @World_Record_Egg windt er geen doekjes om: het plan is altijd geweest om de records te verpulveren. “Laten we samen een wereldrecord halen en de meest gelikete post op Instagram worden. Laat ons Kylie Jenner overwinnen. We kunnen dit”, staat er te lezen bij de enige foto op het account.

Na tien dagen is het zover: de kaap van 18 miljoen is bereikt. Sterker nog, de teller blijft maar omhoog gaan. Ondertussen heeft de foto al meer dan 23,5 miljoen likes. “Waar blijft ons blauw vinkje om ons account te verifiëren”, lacht het account.

Iedereen kijkt verbluft toe, want wie er achter het account zit, is niet bekend. Toen Buzzfeed contact opnam, wou de eigenaar enkel mailen. Hun antwoorden waren weinig verhelderend, maar sprekend. “De kip Henrietta zit erachter, eentje van op het Britse platteland”, reageert het account spottend. En het ei zelf? “Dat heet Eugene!”

Hoe het ook zij, de hilarische missie van het ei is geslaagd: pech voor Kylie Jenner.