ASO stuurt brief naar Nibali over veiligheidsomstandigheden op Alpe d'Huez

Brief van ASO kan kamp-Nibali niet helemaal paaien

Kevin Vanbuggenhout

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

De ASO heeft hierop een brief geschreven aan Nibali waarin het benadrukt dat het er alles aan doet om zulke incidenten te voorkomen. De brief is inmiddels in handen van La Gazzetto dello Sport. “In 2018 hebben we maatregelen genomen die voorgesteld waren door de UCI en in 2019 werken we samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken om deze te versterken.”

Het initiatief kan naar verluidt op appreciatie van de entourage van Nibali rekenen, al gaat de renner met zijn ploeg Bahrein-Merida wel verder met de rechtszaak. “Als het allemaal in orde was, dan hoefden we niet naar de rechter. We hopen op een uitgebreid gesprek met de ASO”, laat advocaat Fausto Malucchi weten. “Wat ons betreft, is het duidelijk wat ons overkomen is.”

0 reacties

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.