Super Smash Bros. Ultimate Joker DLC Fighter Gets Release Window

Na de grote 2.0 update van afgelopen maand, heeft Nintendo tijdens zijn recente Direct aangekondigd dat Super Smash Bros. Ultimate een grote 3.0 update krijgt. Deze update moet ergens in de lente beschikbaar worden. Nintendo heeft tegelijkertijd een releaseperiode voor het eerste betaalde DLC-personage bekendgemaakt. Joker komt samen met een aantal nieuwe amiibo uit.

Er werd geen specifieke informatie gegeven over de inhoud van update 3.0. We weten alleen dat de 2.0 versie verschillende balancing-verbeteringen heeft doorgevoerd en Piranha Plant als DLC heeft toegevoegd.

Plus, 2019 amiibo details and more!

Tot slot kregen we onze eerste blik van Joker die afgelopen jaar bekend werd gemaakt. Helaas was het niet veel, we zagen het in-game model van Joker met een zwarte achtergrond. We hebben dus nog geen moves of gameplay van de nieuwe DLC gezien. Wel werd bekendgemaakt dat Joker wordt toegevoegd met het eerste Challenger Pack. Die moet volgens Nintendo voor april uitkomen.