Coucke terug naar KV Oostende: “Puur rationeel begrijp ik wat hij gedaan heeft”

Coucke terug naar KV Oostende: “Puur rationeel begrijp ik wat hij gedaan heeft”

RSC Anderlecht neemt het zondag op tegen KV Oostende. Voorzitter Marc Coucke keert terug op het oude nest. TV-maker en trouwe fan Martin Heylen laat zich uit over de preses.

“Natuurlijk ga ik Marc hartelijk begroeten”, begint Heylen tegenover Het Laatste Nieuws. “Puur rationeel begrijp ik wat hij gedaan heeft. Maar mijn KVO-hart bloedt. Je kan niet op het ene moment meneer geel-groen-rood zijn, om nog diezelfde avond rond te lopen met een paars-witte sjaal.”

Onder Coucke steek de omzet van 5,3 miljoen euro naar 16,3 miljoen euro en behaalde het Europees voetbal dat eindigde in Marseille. “Die trip is één van mijn mooiste momenten als KVO-supporter. Marc heeft vier jaar voor spelplezier en feest gezorgd. Dat mogen we niet zomaar vergeten”, aldus Heylen.

Lees meer over:Jupiler Pro LeagueKV OostendeRSC Anderlecht