'Mister Michel' is jarig, Anderlecht wil dat op gepaste wijze vieren in Oostende

'Mister Michel' is jarig, Anderlecht wil dat op gepaste wijze vieren in Oostende

Tegenwoordig is zoonlief Michaël Verschueren één van de grote mannen bij RSC Anderlecht, maar jarenlang zwaaide Michel Verschueren er de plak. Zondag viert ‘Mister Michel’ zijn verjaardag. Dat wil Anderlecht op gepaste wijze vieren.

De oud-manager van paars-wit wordt vandaag 88 jaar oud. Dat zijn ze bij de recordkampioen allerminst vergeten, bewijst een tweet die Anderlecht zondagvoormiddag de wereld instuurde. Daarin wordt Verschueren een gelukkige verjaardag gewenst. Een zege van zijn grote liefde zou deze heuglijke dag natuurlijk helemaal af maken.

Dan zal Anderlecht zich wel voorbij KV Oostende moeten voetballen. De kustjongens presteren in 2019 desastreus, maar ook de Brusselaars zaten lange tijd met twijfels. Pas op de vorige speeldag stelden ze hun deelname aan Play-Off 1 veilig. Of dat de troepen van Fred Rutten bevrijd heeft, valt nog af te wachten.

Lees meer over:Jupiler Pro LeagueRSC Anderlecht