“Rode Duivels? Geen doel op zich, toch niet op de korte termijn”

Thorgan Hazard en Eden Hazard zijn al Rode Duivel en zij hopen dat er in de toekomst nog een derde Hazard Rode Duivel zal worden. Kylian Hazard blijft echter rustig en hoopt de nodige stappen te zetten. Momenteel komt hij niet in aanmerking.

“Ik krijg vaak berichtjes van mijn twee grote broers met de vraag wanneer ik hen bij de Rode Duivels zal vergezellen. Het is geen doel op zich – toch niet op korte termijn – maar het zou een droom zijn om ooit het shirt van België te mogen dragen”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Bij Cercle Brugge, dat hem huurt van Chelsea, draait het zeer goed. “Met dank aan de vereniging. We krijgen van overal hulp om te kunnen doorgroeien. Cercle richt zich nu specifiek op het opleiden van jongeren van Monaco. Ze hebben zich de Franse filosofie eigen gemaakt en die aanpak is totaal anders dan wat ik bij Zulte Waregem onder Francky Dury heb gekend. Tegelijk heeft Cercle zijn volkse karakter weten te behouden. Iedereen kent iedereen en de supporters kunnen bij wijze van spreken binnengluren in de kleedkamer.”