STVV-sterkhouder laat zich uit over toekomst: “Wil graag met hen aan tafel zitten”

STVV-sterkhouder laat zich uit over toekomst: “Wil graag met hen aan tafel zitten”

Niemand scoorde meer in 2019 dan Yohan Boli. De 25-jarige aanvaller scoorde acht doelpunten in de laatste negen wedstrijden. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Boli zich uit over zijn toekomst.

Boli ziet een langer verblijf bij STVV zeker zitten. “Ik heb nog een optie in mijn contract en als STVV die wil lichten, wil ik graag met hen aan tafel gaan zitten. Maar ik ga niet ontkennen dat ik net als Varane, Kondogbia en Thorgan nog de ambitie heb om ooit in een grote Europese competitie te spelen.”

De Champions League is zijn ultieme droom. “Ergens waar ik nog kan groeien om dan mijn ultieme droom te verwezenlijken: de Champions League. En als ik nog even verder mag dromen, dan zou het fantastisch zijn om ooit het WK te spelen met Ivoorkust. Alleen moet ik daar wel eerst de selectie voor halen. (grijnst)”

Lees meer over:Jupiler Pro LeagueSint Truiden VVYohan Boli